09 277 89 62

Palliatieve zorgen met respect voor patiƫnt en familie
Alle aandacht voor de persoon

In moeilijke tijden en met een afscheid in het vooruitzicht kan u steeds op Thuisverpleging Tania Braeckman rekenen. Op een rustige en respectvolle manier met alle aandacht voor de patiënt brengt ze palliatieve zorgen aan huis. Deze zorg wordt volledig afgestemd op de wensen en de noden van de patiënt. Uiteraard wordt ook de familie niet vergeten.

Steun voor de patiënt

In navolging van de wondzorg en de hygiënische zorgen komt ook bij deze begeleidende ondersteuning de patiënt op de eerste plaats. Het is de bedoeling om hij of zij zo aangenaam mogelijk te ondersteunen en om de fysieke pijn te verzachten. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met uw vaste arts.

Vragen van de familie

Ook voor het gezin, familie of vrienden is deze periode erg moeilijk. Daarom staat de thuisverpleging uit Ertvelde klaar om ook hun vragen te beantwoorden of om steun te verlenen waar dit kan. U zit mogelijk met veel vragen en dan kan u steeds terecht bij Tania. Zij zullen de steun goed kunnen gebruiken.

Op maat van de patiënt

Naast de medische zorg om bijvoorbeeld de pijn te verlichten, werkt Thuisverpleging Tania een begeleiding op maat van de patiënt uit. Deze bestaat eveneens uit emotionele steun en als het kan nog zoveel mogelijk waardevolle momenten beleven. Dit kan uiteraard worden geregeld op vraag van de patiënt.

Contact

De juiste palliatieve zorgen in Ertvelde en omgeving vraagt u aan bij Thuisverpleging Tania. Aarzel niet om contact op te nemen voor een kennismaking zodat de begeleiding wordt toegelicht en uitgewerkt.

EMOTIONELE ONDERSTEUNING

THUISVERLEGING OP MAAT

PERSOONLIJK CONTACT